Pierre Ferrand Esprit des Dieux

Små 10 km sydøst for Cognac by ligger et flere hundrede år gammelt château med navnet Bonbonnet. I et flot område specielt med det grønne område omkring en af floden Charentes mange bifloder. Her har Pierre Ferrand Cognac til huse.

For mere end 20 år gik vinproducent Alexandre Gabriel sammen med cognachuset Pierre Ferrand. Den gamle vinproducent startede en hel ny æra for Pierre Ferrand cognac, der i dag leverer cognac til mere end 40 lande rundt omkring i verden. Og det stoppede ikke ved cognac. Også rom (Plantation rum) og gin er i deres sortiment.

Også det gamle destilleri Logis D’Angeac, der har ligget i hjertet af Grande Champagne siden 1776, 13 km sydvest for Cognac by, er blevet en del af Pierre Ferrand Cognac.

Hos Pierre Ferrand er tålmodighed nøgleordet i produktionen af Cognac. For der er ingen genvej, når man vil lave en god cognac. En langsom proces med små destillationsenheder (alambic’er) og en langsom modning i små egetræsfade er den rigtige måde, når man skal producere en god cognac, der afspejler det område druerne kommer fra.

Pierre Ferrand Cognac har gennem de seneste år høstet utrolig mange priser og medaljer. F.eks. fik 4 af varianterne guld medalje i 2009 og Selection des Anges fik 94 point hos Wineenthusiast.com, som gav Pierre Ferrand en andenplads på top-50 listen for 2010.

Pierre Ferrand Esprit des Dieux har en flot mærk maghogni farve. Duften er fyldt med noter, der kendetegner Grande Champagne, som tørrede frugter og cedertræ i starten. Lad cognacen stå lidt og oplev nye noter som lakrids, krydderier og kraftfuld te.

Smagen er silkeblød og med en stor fylde. Noter af læder, vanilje, træ og tobak, giver denne cognac en rigtig god karakter, der giver en rigtig god oplevelse.

Leveres i gaveæske.

899,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: