Mommessin Grandes Mises Beaujolais Rosé Utopia 2017 6 flasker

Mommessin Grandes Mises Beaujolais Rosé Utopia 

Mommessin blev grundlagt I 1865. Efter et århundrede i Mâcon-regionen yttede rmaet til Quincé, som ligger i hjertet af Beaujolais, og er nu et af de største vinhuse i Bourgogne. Firmaet ejes af Philippe Bardet, som er 5. generation af Mommessin-familien.

Mommessins vine er en sammensmeltning af to vinkulturer: Bourgognens ædle kraft og fylde samt egnethed til henlægning og Beaujolaisens unge nesse, aroma og rundhed.

Traditionelle teknikker, som er gået i arv fra generation til generation, kombineres med moderne teknologi og resulterer i exeptionelt gode vine, som eksporteres til mere end 70 forskellige lande.

Denne otte rosévin fra Mommessin hedder Utopia, fordi den for Mommessin repræsenterer en drøm om perfektion.

Vinen er produceret af Gamay-druer, der er dyrket på vinstokke med en gennemsnitsalder på 38 år i Beaujolais-området i Frankrig. Druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret 4 måneder på egetræsfade.

Det er en skøn rosévin med klar lyserød farve, delikat og frisk duft med et diskret strejf af kokosnød og vanilje, rund og
blød frugtsmag med noter af fersken, banan, ananas og rød grapefrugt, god kompleksitet, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velafbalancerede vin er særdeles velegnet som aperitif, til de fleste af sommerens lette retter, skeretter samt grillet kød. Det er en vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes forholdsvis ung.

Type: Tør
Restsukker: Under 2 g/l 

600,00
1.200,00
Du sparer: 600,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: