Caroni 17 års Trinidad rum 55%

Mellem Guyana, Venezuela og Barbados ligger landet Trinidad og Tobago, der som antydet består af to øer, hvoraf Trinidad er den absolut største. Columbus satte sin fod på Trinidad i det 15. århundredes sidste år og øerne har siden da været under både spansk og britisk herredømme. I dag er landet en selvstændig republik med en stærk kultur - en kultur, der blandt andet har givet verden calypsoen!

Langs Trinidads gamle hovedfærdselsåre Southern Main Road lå destilleriet Caroni fra 1918 til det blev nedlagt i starten af det nye årtusind. Destilleriets lagrede rom er kraftfulde, tørre, velafbalancerede med træede og krydrede noter og lidt chokolade mod slutningen.

3.995,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Beskrivelse

Caroni 17 år gammel Trinidad Rum
Ekstra stærk 55 %

Oprindelse: Trinidad
Destilleri: Caroni
Destilleret i: 1998

Grundlagt i 1923, i hjertet af Caroni-slettens sukkerrørsplantager, var dette opdrættede Trinidad-destilleri kendt over hele verden for at producere en af ​​de allerbedste tunge rom, der modtog stor ros fra den britiske flåde. I 2003, med lukningen af ​​det nærliggende statsejede sukkerraffinaderi, steg produktionen af ​​sukkerrør i Trinidad, og destilleriet blev uundgåeligt lukket kort efter. Caroni 17 år gammel indeholder rom fra årgangen 1998, destilleret og modnet i femten år på øen. De tropiske forhold resulterer i et 80% tab af den destillerede spiritus på grund af fordampning: Englens andel. For perfekt at fange den unikke tunge romkarakter af dette lukkede destilleri er Caroni 17 år gammel blevet tappet på 55%. Ydermere er etiketten en gengivelse af en original fra 1940 til minde om Trinidad Rums guldalder.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer