Kilkerran 12 års campbeltown Single Malt Whisky 46% 2021

Kilkerran
Campbeltown Single Scotch Whisky

Destilleret på: Glengyle Distillery
Alder: 12 år gammel
Aftappet: 20/04/2021
Region: Campbeltown
Ikke kølefiltreret - Ingen tilsat farve
Styrke: 46 %

Michell´s Glengyle Ltd. er meget stolte af at fortsætte og tilføje til den store Campbeltown Distilling, og valget af navn afspejler det. Kilkerran er afledt af det gæliske 'Ceann Loch Cille Chiarain', som er navnet på den oprindelige bosættelse, hvor Saint Kieran havde sin religiøse celle og Campbeltown-stande.

Kilkerran synes at være et passende navn for en ny Campbeltown Malt, da det var usædvanligt, at et gammelt Campbeltown-destilleri blev kaldt efter en Glen, en skik, der mere normalt forbindes med Speyside-regionen.

I 2000 lykkedes det Hedley Wright, der også ejer Springbank, at købe bygningerne med det formål at genetablere destilleriet. Det tog fire år at finde det nødvendige udstyr og at få renoveret bygningerne. Noget af destilleriets udstyr er nyt, mens noget er erhvervet fra dels Craigellachie og dels det lukkede højlandsdestilleri Ben Wyvis, der i perioden fra 1965-77 opererede på kornbrænderiet Invergordon.
Destilleriet hed oprindeligt Glengyle, men det er desværre ikke på nuværende tidspunkt muligt at aftappe whiskyen under destilleriets navn. Der findes allerede en blanding med samme navn, hvorfor navnet Kilkerran blev valgt som navn for whiskyen fra Glengyle.

500,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer