UDSOLGT//Onsdag den 29. januar 2020 kl. 18:30 afholder Eriksen Vinhandel portvinssmagning. Smagningen finder sted på Skoemagerkroen og inkluderer 3 retters menu.

Denne aften skal vi smage på 7 udsøgte portvine. Smageprogrammet indeholder følgende;

1) Rozès, Rosé Port - en flot rosé portvin af høj kvalitet med iøjnefaldende pink farve med et svagt rubinrødt skær. Duften er kompleks og delikat med noter af friske granatæbler, kirsebær og andre røde frugter, smagen er frisk og fløjlsblød helt ud i den lange og behagelige eftersmag.

2) Quinta do Pégo, 2011 Colheita Porto - vinen er fodtrådt i de traditionelle granit lagars og har været lagret på 600 liters egetræsfade i ca. 8 år. Vinen har en flot og dyb rubinrød farve, frisk og intens frugtduft i perfekt harmoni med balsamiske noter, vanilje, karamel og krydderier. Den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant, delikat og cremet med en meget lang og behagelig eftersmag.

3) Quinta do Pégo, 2017 Vintage Port - en årgangsvin fra en ekstraordinær vinhøst. Den tappes på flaske efter 1-2 års fadlagring og er en pragtfuld Vintage Port af allerbedste kvalitet.Takket være de gode vejrforhold har årgang 2017 opnået en flot balance - den er kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat.

4) Taylor’s, Quinta de Terra Feita 2005 Vintage Port - en elegant portvin med flot mørk, næsten sort lilla farve samt kompleks og utrolig intens frugtduft af solbær og kirsebær. Den har en fyldig, men samtidig næsten fløjlsblød frugtsmag med et strejf af chokolade og lakrids, kraftige, men velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

5) Taylor’s, Quinta de Vargellas 2005 Vintage Port - en elegant portvin med intens, næsten sort farve og fyldig duft af solbær, kirsebær og brombær samt noter af abrikos og blommer. Den har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med masser af saft og kraft.

6) Taylor’s, 1994 Vintage Port - en flot, dyb lilla farve, delikat duft af modne frugter, blød og elegant smag af frisk hindbær og solbær, fantastisk dybde og kompleksitet samt en utrolig lang og behagelig eftersmag.

7) Porto Dom Rozès, Very old port wine - denne meget gamle portvin er produceret af traditionelle portvinsdruer, der er dyrket i det demarkerede område i Douro. Portvinen har lagret mindst 40 år på egetræsfade. Det er en utrolig elegant portvin med lys ravgul farve, intens og gennemtrængende duft af kaffe, tørret figen og muskatnød, en helt fantastisk fyldig og velafbalanceret smag samt en god og vedvarende eftersmag.

Få yderligere oplysninger om smageprogrammet her.

Smagningen foregår på Skoemagerkroen, Landevejen 4, 4060 Kirke Såby. Pris for deltagelse er 800,- kr/person. Der er mulighed for at bestille transport fra Holbæk station til Skoemagerkroen – og retur. Prisen er 100,- kr/person. Bussen kører fra Holbæk station kl. 17:30. Betaling og bindende tilmelding foretages direkte i vinhandlen senest 15. januar 2019.

Vi glæder os til en meget inspirerende og lærerig aften!