L´Ecole Perigee Seven Hills Vineyard Walla Walla Valley Washington State 2015

Pepper Bridge er en af Walla Walla Valleys mest anerkendte marker. Med vinen Apogee, som L’Ecole har produceret siden 1993, stilles markens karakteristiske mørke, krydrede frugt og robuste struktur til skue i high definition… og hvilket syn! Vinen er sammensat af flere druer, med Cabernet Sauvignon 56%, Merlo6 16%, Cabernet Franc14%, Malbec 7% og Petite Verdot 7% er blevet brugt til denne fantastiske vin.

Det familieejede vinhus L’Ecole har til huse i Walla Walla Valley; en enklave omkranset af den større AVA, Colombia Valley i det østlige Washington. Her er solskinstimerne mange, og der er langt mellem regnbyger. Faktisk får området op til 60 minutters mere solskin om dagen i gennemsnit end Napa Valley! Til gengæld køles dalen ned om natten af den svale bjergluft fra de nærliggende Blue Mountains. Den store temperaturforskel mellem nat og dag giver ideelle betingelser for fuldmoden frugt som stadig har syre og struktur i god behold.
Som winemakere på 3. generation har L’Ecole både tradition og know-how, og huset er med tiden blevet bannerfører for bæredygtig vinproduktion i regionen.

450,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: