Tolosa Winery Estate Pinot Noir 2017

Edna Valley er beliggende blandt de nordvestlige-sydøstlige kører vulkanske bakker i San Luis Obispo County og er grænsen for de mest komplekse køligt klima sorter i Californien, især Pinot Noir og Chardonnay.

Den tværgående dal er en forlængelse af havet, med en tragt, der fører forbi Morro Bay, 3.600 meter under Stillehavet. Den kolde Stillehavsvind fejer ned ad kysten og ind i dalen og vinmarkerne, hvilket skaber et mikroklima, der er ideelt til modning af sarte Pinot Noir-druer. Svingninger i varm og kold er yderligere forbedret af Pismo Venturi effekt, der rydder aftenen tåge. Edna Valley, den fedeste appellation i Californien, har alle de elementer til crafting Pinot Noir og Chardonnay vine til rivaliserende nogen i verden.

I Edna Valley, meget som jorden og klimaet mødes, har vintner Robin Baggetts lidenskaber konvergeret. Drømme om at eje en kvæg ranch bragte ham til området næsten 40 år siden; åbenbaringen af dalen som et bemærkelsesværdigt sted for Pinot Noir antændte sin iver for at bygge komplekse, nuancerede og afbalancerede vine af udmærkelse. En sand tilhænger af terroir og den dybeste antydning af sted, sammen med hans vinfremstilling team, hans mission er at opdage dalens bedste lommer af jord, og gennem kunsten at forene de rigtige steder, kloner, grundstammer og landbrugsmetoder, skabe ekstraordinære Pinot Noirs og Chardonnays, der er de reneste udtryk for Edna Valley.

300,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer