Cardinale Cabernet sauvignon Napa Valley 2008

Cardinale blev født i 1982 med en mission om at producere en enestående Cabernet Sauvignon fra de højeste kvalitet vinmarker i Napa Valley. Alle underappeller i regionen skulle overvejes, og druekilder kunne ændre sig fra år til år for at skabe den mest karakteristiske vin fra hver årgang.

I dag har Cardinale langt overgået alle forventninger. Begrænset i produktion er det en kraftfuld og sømløs Cabernet Sauvignon med en track record for at drikke lækkert efter frigivelse og modnes smukt i kælderen.

Bjergvoksne druer er i stigende grad dukket op som grundlaget for Cardinale-blandingen - især dem fra Mount Veeder og Howell Mountain - men alligevel benchland-druer og en lille mængde Merlot tilføjer lag af kompleksitet i hver årgang.

Kernen i Cardinale er vingårde, der ligger i to primære underappeller, Mount Veeder og Howell Mountain. De understøttende komponenter kommer fra bjerg- og benchland-beplantninger i Spring Mountain, Diamond Mountain, St. Helena og Stags Leap. Bjergdyrket frugt er elementær i Cardinale, da vinstokke kæmper i de tynde, stenede jordarter og på stejle skråninger og producerer således druer med intens smag, lagdelt kompleksitet og aldersværdige tanniner. I lavere højder har frugten en mere levende blomsterkarakter, rig mellemgane og finere tanniner. Blanding bringer det hele sammen til en enestående vin.

3.995,00
Lager: 2 stk tilbage på lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: