Kendall Jackson Highland Estates Taylor Peak Merlot Californien 2014

Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport, i det nordlige Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien, heriblandt Highland Estates vingårdene, som er beliggende oppe i bjergene.
Highland Estates-serien handler udelukkende om terroir. Hver enkelt etikette viser hvor druerne er dyrket. Kombinationen af jordbundens beskaffenhed, den høje beliggenhed og klimaet på den enkelte vingård udgør rygraden i disse vines kraftige stil.
Denne vin er produceret af 100% Merlot druer, der er dyrket i Bennett Valley i Sonomo County, som er beliggende 365 - 427 meter over havets overflade.
Vinen har været lagret 13 måneder på 46% nye og 54% ældre franske egetræsfade.
Det er en utrolig elegant og mellem-fyldig vin med flot rød farve, delikat duft, blød og rund smag af modne blommer, kogte kirsebær og chokolade samt en behagelig og vedvarende eftersmag.

399,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: