Chateau Croque Michotte Grand Cru Saint Emilion 2013

Château Croque Michotte er en vin fra St-Émilion, cirka en kilometer fra grænsen til Pomerol, i Bordeaux. Vinen er dyrket efter økologiske principper, og er tætpakket med noter af mørke bær, skovbund og tobak – præcis som stor St-Émilion skal smage! Vinen har i gode år et pænt lagringspotentiale og bør dekanteres hvis den drikkes meget ung.

Château Croque-Michotte har tilhørt den samme familie i over 100 år og det er stadig familien der dyrker markerne og lagrer vinene i kældrene under slottet.

Markerne, som ligger kun et stenkast væk fra nogle af Pomerol og St-Emilions mest berømte lodder (med et rigtig godt kast kan du måske ramme Château Cheval Blanc), er tilplantet med 74% Merlot, 25% Cabernet Franc og 1% Cabernet Sauvignon. Vinrankerne har en gennemsnitsalder på 55 år. I snart 13 år har man dyrket efter økologiske principper (og vinene er certificeret øko af Ecocert) – ikke kun for miljøets skyld, men fordi man mener, at det simpelthen giver en mere velsmagende vin med et større lagringspotentiale.

Vinene ligger typisk cirka 20 måneder på fad – afhængigt af hvad den pågældende årgang har bedst af.

200,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: