Chateau fayat Pomerol 2010

Da ejendommen blev oprettet i 2006, blev den kendt som Chateau Fayat Thunevin. På det tidspunkt var det et 50/50 partnerskab mellem Vignobles Clément Fayat, ejerne af La Dominique og Ets Thunevin, der ejes af Jean Luc Thunevin og Murielle Andraud. Grundlæggerne delte alle ønsket om at producere fremragende Bordeaux-vin i Pomerol-betegnelsen. Partnerskabet opløst efter 2009-årgangen, og navnet på Pomerol-ejendommen blev ændret for at afspejle ændringen i ejerskab.

I dag er Pomerol-slottet nu kendt som Chateau Fayat. Jean Luc Thunevin fortsætter med at konsultere vinfremstilling og markedsføring på Chateau Fayat. Michel Rolland er også konsulent.

Siden 2009 var Chateau Fayat i stand til at øge deres kapitalandele i Pomerol. Dette fandt sted, da ejeren Clement Fayat var i stand til at fusionere jord fra vinmarker, som han begyndte at købe i 1984, Vieux Bourgneuf, Prieurs de la Commanderie og Commanderie de Mazeyres. En renovering og modernisering af ejendommen fandt sted sammenfaldende med oprettelsen af ​​den meget større ejendom, der startede i 2009.

350,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: