Painted Rock Estate Winery Cabernet Franc British Colombia 2015

Painted Rock begyndte med John og Trish Skinners tro på, at Okanagan-dalen havde et enormt, stort set urealiseret potentiale. Mens området længe var kendt for at producere nogle af verdens fineste frugt, var det vine fremstillet af 1980's "Vinifera Program" (hvor vinmarker blev betalt for at fjerne højproducerende, ringere hybrider og plantevinifera), der overbeviste Skinner's, at Okanagan en dag ville være en internationalt anerkendt vinregion. John vidste, at hvis de ønskede at blive involveret, og gøre en forskel, de var nødt til at bevæge sig hurtigt. Målet var simpelt: find den bedste ejendom og anvende de mest aggressive mandat til kvalitet. Deres omfattende søgning tog næsten tre år og sluttede, da de fandt "The Black Hawk", en spektakulær 56 hektar stor bænk på Skaha Lake i Penticton. I 2004 købte de, hvad der engang var "den største abrikosplantage i det britiske Commonwealth". Plantagen var blevet fældet i 1980'erne og havde ligget brak siden.

Detaljeret analyse af ejendommen fandt sted for det næste år, mens stedet blev udarbejdet, og ejendommen blev plantet i 2005. Forestillet som en familiedrevet ejendom vingård, antagelsen var, at dette kunne være nogle af de fineste "terroir" i verden, og det var deres opgave at leve op til sit løfte. Fra ekspertise til udstyr til mandat engagementet var og forbliver kompromisløs. Ifølge John Skinner, "Hvis Painted Rock kommer til at konkurrere med de bedste i verden, vi skal have tillid til vores terroir og gøre det muligt at udtrykke sin egen egen. Det er derfor, vi er 100% Estate."

Forestillet som en arv familievirksomhed "Painted Rock" er forankret i familiens værdier og en fælles vision. Dette blev vidunderligt forstærket, da 500 år gamle indfødte piktografer blev opdaget på bagsiden af ejendommen. John's lange afdøde far var en lidenskabelig arkæolog, så dette symboliserede relevansen af historien, betydningen af sted, og udvidelsen af familien. Arven fortsatte i 2015, da John og Trishs datter, Lauren Skinner, efter at have afsluttet sin MBA i Bordeaux flere år tidligere og siden arbejdet i den private sektor, kom til Painted Rock som Business Development Manager.

Painted Rock Cabernet Franc er en rødvin fra British Colombia, Canada. Den er lavet på 100% Cabernet Franc fra en 3 acre stor blok på Painted Rocks egen mark – deres såkaldte ”small lot”. Druerne er plukket ved håndkraft og nøje sorteret inden vinificeringen, hvorefter vinen er lagret 18 måneder på fransk eg, hvoraf 40% er nye fade.

I 1980’erne var den 60 acre store ejendom ved Skaha Lake den største abrikosplantage i Det Britiske Statssamfund. Men John og Trish Skinner havde heldigvis luret, at jorden havde potentiale til meget, meget mere, og i 2005, efter at have brugt et par år på at fjerne stubbe, stod næsten 50.000 ranker og skuede stolt ud over søen.

Painted Rock Winery i Penticton, British Colombia, er opkaldt efter de piktogrammer man kan finde rundt om ejendommen. Vinhuset drives af familien Skinner, og markerne har været dyrket bæredygtigt og økologisk (dog uden certificering) siden 2010. Druerne høstes altid ved håndkraft, og alle vinene laves som ”single varietal” – med undtagelse af flagskibet ”Red Icon”.

435,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: