Lheraud Lot 1968 Bons Bois Cognac

Denne Lheraud Vintage Bons Bois 1968 Cognac har så meget at byde på. Lad os starte med det faktum, at det er en sand tur tilbage i fortiden, da dette er en eau-de-vie, der blev høstet i år 1968. Det alene gør denne Cognac speciel, men der er mere. Druerne blev dyrket i den mindste terroir af Cognac regionen - Bons Bois. Og hvis du endnu ikke har opdaget den unikke smag af sådan en Cognac, så ville dette være et vidunderligt valg for en introduktion.

Cognacen er stærk og intens 46%, men afrundet og afbalanceret. Lheraud Cognac er mester i at producere sådanne Cognacs, og de præsenterer dem smukt. Flasken er mørk farvet, antyder mysteriet indeholdt i. Og for at afslutte det ud det kommer i en sort præsentation boks. En perfekt gave til enhver Cognac elsker.

 

Familien Lheraud har været involveret i vinfremstilling og cognac produktion i hundreder af år, men det var først i 1970, at eksport og forfremmelse virkelig begyndte for alvor. Nu producerer ikke kun cognac, men Pineau des Charentes og Armagnac så godt, Lheraud eksporterer sine varer over hele verden - og fortsætter med at udvide til flere lande på årsbasis. Nutidens ejere – Andrée og Guy Lheraud – koncentrerer sig om at producere Cognac Lheraud strengt på traditionel basis og fortsætter med at arbejde utrætteligt for at introducere deres produkter til flere lande og lokalsamfund i hele verden.

8.500,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer