Lheraud Lot 1971 Grande Champagne Cognac

Denne gamle 1971 vintage Cognac fra indsamling af Cognac Lhéraud, fra de bedste årgange af Cognac terroir har alderen i tønder af gamle egetræer.

Denne gamle Cognac 1971 Grande Champagne vintage fås i en 70 cl flaske og dens trækasse, underskrevet Cognac Lhéraud.

I flere århundreder er det med samme lidenskab, at Lhéraud-familien skriver historien om deres Cognac House, hvor alle finder sin plads. Under arven fra familiens ejendom, næsten halvtreds år siden nu, Andrée og Guy Lhéraud står over for de sværeste tider. Omkring dem ændrer verden sig også og dens værdier, men det er kernen i disse problemer, at de styrker deres ønske.

I ti år, mens de drev deres gård, gik de til at sælge deres cognac væk fra hjemmet, før de blev indsat på messer i Frankrig og i udlandet. "Takket være dette startede alt igen" husker Guy, der i 1970 besluttede at markedsføre cognacs under sit eget mærke.

Familien ønsker at kombinere tradition og modernitet til fremstilling af sine produkter, hvorfor den bevarer sine værdier, men holder sig orienteret om nye teknologier for at holde kursen mod fremtiden. Med en verdenskendt præsentation elegance

6.500,00
Lager: 1 stk tilbage på lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: