Lheraud XO Charles X

'Den adelige'
Cognac Charles X fra Cognac Lhéraud er en af de mest specielle cognacer, som er blevet fremstillet hos Lhéraud.
Flasken i sig selv har en meget speciel historie; den stammer fra Cognacmuseet, hvor den er udstillet, da den engang har tilhørt en rig fransk adelsfamilie, hvor den blev brugt til at have vin i og kun til denne familie. Lhéraud har fået lov til at tage et par kopier af denne flaske. Det er sket hos en spansk glaspuster, som kan lave disse flasker i hånden, da de ikke kan fremstilles på maskine.
Der bliver håndblæst ca. 800 flasker hvert år, som så bliver stillet op på borde og fyldt med almindeligt vand i ca. 2-3 dage for at finde ud af, hvor mange flasker, der ikke er 100% tætte. De flasker, der ikke er helt tætte, bliver kasseret - og tilbage bliver ca. 600 flasker, hvori der kommer en
30 års gammel cognac; Charles X.
Lheraud-familiens vinfremstillingshistorie går tilbage gennem århundrederne. Historien begynder med Eugene Lheraud, vinproducenten, der skabte det første Lheraud destilleri. Det næste kapitel blev videreført af Rémy Lheraud, og for omkring 50 år siden var det Andrée og Guy, der arvede cognac-godset.
Dengang var tiderne hårde, men med vedholdenhed og ren og skær grus fortsatte de med at arbejde på at producere fine cognacs og udvikle den anerkendelse, de fortjente. For Andrée og Guy var livet en uendelig cyklus af messer og ubarmhjertige rejser til lande vidt og bredt for at fremme deres cognac.
Det var i 1970, at det blev besluttet at skabe navnet 'Cognac Lheraud', og fra da af begyndte tingene at se op. Rejser stadig tog op en hel del dage om året, men når navnet blev etableret, folk over hele verden begyndte at tage notits af Lheraud Cognac og de produkter, de producerede.

1.900,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: