RÖS Solaris og Muscaris 2018 37,5 cl.

Sødmen fra solaris og den aromatiske duft fra muscaris danner denne vin. Masser af blomster sammen med noter af citron, lime og hyldeblomst i både duft og smag.

Det oplagte valg til milde oste, nødder, hvid chokolade eller et glas på terrassen.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling

De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. Begge druetyper plukkes i hånden og sorteres hver for sig men gæres sammen ved lav temperatur. Når vinen indeholder 51 gram restsukker pr. liter, stoppes gæringen.

Om Producenten

Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg. Det ejes af Tom Christensen, som satte de første vinstokke i 2008. Tom har altid været landmand og vant til årets gang i marken og mange ansatte. Derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da en af hans naboer nævnte, at han havde Danmarks bedste placering til vindyrkning.

Klimaet på Røsnæs hører til det tørreste og mest solrige i Danmark, her falder i gennemsnit kun 523 mm nedbør pr. år mod landsgennemsnittet på 664 mm. pr. år, og normalt ligger Røsnæs på ca. 100 solskinstimer over landsgennemsnittet på 1.730 pr. år. Røsnæshalvøen er en vold af ler, sand, grus og sten, som blev skubbet op under den sidste istid. Røsnæs er den østlige del af en randmoræne, der fortsætter undersøisk til nordspidsen af Fyn.

225,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: