Grosperrin Trésor N°14 Petite Champagne

En 'Trésor' Grosperrin Cognac fra Petite Champagne
Den eaux-de-vie testamenteret til Grosperrin Cognac Maison er simpelthen fantastisk - og er i en meget begrænset mængde faktisk. Dette er tilfældet for Grosperrin Tresor No.14 Petite Champagne Cognac, som er præcis som navnet antyder; en sjælden skat. En af de mest dyrebare af Cognacs i samlingen, dette er en krigstid Cognac går tilbage til 1914. Dette er en en gang i livet ånd, der giver et indblik i fortiden; en gammel Cognac med masser af magt endnu smukke skrøbelighed og elegance.

Faldende fra den ene halvdel af den fine champagne, er det et fantastisk øjebliksbillede af Petite Champagne terroir. Denne region har millioner af års geologi at takke for sin unikke make-up. Det har typisk kalkholdig jord og et maritimt klima og udgør ca. 130.000 hektar af hele regionen Cognac. Omkring 85 millioner år forinden, området består af Atlanterhavet havbunden, når vandstanden var særlig høj. Millioner af fossiler blev deponeret, danner den fine Cognac og lange modne Cognacs, der dvæler. 

Cognac vises som "Paror" i opgørelserne af den købmand, der solgte det for flere år siden.

Som med de andre Cognacs på Grosperrin ejendom, havde tønde blevet opbevaret i en lille kælder uden elektricitet, og havde aldrig været toppet op efter en stor mængde var fordampet. De stod tilbage med langt mindre bestande, og det er grunden til, at den resterende ånd er blevet bevogtet omhyggeligt og vedligeholdt til de højeste standarder af barnebarn af Grosperrin Maison. Her driver han 30 hektar på to små ejendomme. Flasket på 40,8%, det kommer i en fantastisk håndblæst 1-liters flaske.

15.000,00
Lager: 1 stk tilbage på lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: