Lafite Rothschild Cognac Tres Vielle Reserve

EN MEGET Sjælden og Gammel RESERVE

Alle gode ting skal have en ende, og intet ser ud til at forsvinde hurtigere end ens yndlingsreserver af vin eller spiritus.

Dette var tilfældet med Château Lafite Rothschild, hvor lagrene af gamle cognac-kældre i Château gennem mange år hurtigt forsvandt. Intet kan erstatte fornøjelsen ved en exceptionel cognac efter et måltid, hvor de fineste og sjældneste vine er blevet serveret, så noget måtte gøres.

Heldigvis har "vigneronerne" i Cognac og nogle af deres forhandlers venner holdt traditionen fast ved hvert år at gemme en vis procentdel af deres egen produktion af spiritus til sig selv.

De føler, at der ikke er noget bedre "redeæg" end at lade disse usædvanlige cognacs ældes i deres egne kældre, og bedre end nogen anden investering vil disse reserver give dem mulighed for at overlade deres døtre, købe det længe ønskede nabostykke jord eller, simpelthen have fornøjelsen af at forbruge dem på tærsklen til deres liv.

For at skabe "Reserve Lafite Rothschild", fortsætter de på den gamle måde, og lægger her og der usædvanlige partier til side, hjulpet af vinmæglere, der ved, hvor og hvornår man kan finde interessante og meget gamle tønder.

Château Lafite Rothschild tekniske team udvælger hvert år Cognacs på mindst 50 år, alle fremstillet af den bedste crus af appellationen, Grande Champagne og Borderies. De fastholder traditionen ved konstant at søge efter perfekt blanding, elegance, balance, kompleksiteten af en enestående Cognac, der er alle deres bedste vine værd.

På denne måde har Château Lafite Rothschild en cognac, som kan leve op til sit ry. De besluttede at frigive et par flasker fra det private forbrug på Châteauet til gode venner og passionerede vinelskere.

Lafite Cognac, på grund af sin sjældenhed og lange lagring, viser en kompleksitet, smidighed og enestående aromatisk vedholdenhed, som gør den ideel til at nyde som fordøjelsesmiddel i slutningen af et måltid.

17.000,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: