Old English Gin - Hammer & son

Når du køber gin i 1700- og 1800-tallet, vil du blive tilbudt et simpelt valg: engelsk gin eller hollands gin. Hollands Gin var kendt som Jenever, en 35% ABV enebærbaseret sipping spirit, hvor engelsk Gin var ved en meget højere ABV og med mange flere botaniske planter. Engelsk Gin blev mærket fancy navne som Young Tom og Old Tom eller opkaldt efter destilleriet eller destilleriet som Plymouth, Warrington og Tanqueray.

På det tidspunkt var England den største importør af fransk champagne, og da flasker var dyre, og gin oprindeligt var en "fattig mans spirit", ville champagneflaskerne genbruges og fyldes med gin, som forbrugerne kunne købe i ginbutikkerne.

Hammer & Son Old English Gin er lavet af en opskrift fra 1783, der destillerer elleve botaniske planter i den ældste gryde, der stadig bruges i England i dag. Old English Gin kommer i champagneflasker med en naturlig kork, organisk voks og silketryk, som de gjorde i 1783. Old English Gin produceres med grøn kraft, og det eneste ikke-organiske affald er flasken, der skal bortskaffes til genbrug - alt for at beskytte miljøet.

På denne måde genopliver vi, hvordan engelsk gin blev lavet og distribueret dengang, så for at smage en cocktail, som den var beregnet, har du brug for en gin, der ikke har ændret sig. Old English Gin er sådan det var: TRULY ORIGINAL

$56.19
Availability: In stock
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: