Frederiksdal Gods
Fra Juicemarked til Luksus kirsebærvin

Frederiksdal er historien om passion, innovation og modet til at tænke nyt. I 2006 stod godsejer Harald Krabbe på en skillevej. Hans 24 hektar med Stevnskirsebær blev solgt til juiceindustrien, men de lave priser gjorde det svært at se fremtiden i de dyrebare frugter. Planen var at rive træerne op – indtil et tilfældigt møde ændrede alt.

Kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen, med deres kærlighed til vinproduktion og kendskab til områdets unikke kirsebær, overbeviste Krabbe om, at potentialet for noget større lå gemt i frugterne. I stedet for at levere råvarer til industrien blev målet at skabe en luksuriøs og højkvalitets kirsebærvin direkte på Frederiksdal Gods. Med denne beslutning begyndte en ny æra. De tre visionære gik i gang med at forædle de ikoniske Stevnskirsebær og forvandle dem til vine, der siden har sat nye standarder for dansk vinproduktion. Frederiksdal blev hurtigt kendt som et dansk 'vinslot', hvor tradition og håndværk møder innovation.

Frederiksdal Kirsebærvin er ikke bare vin – det er en hyldest til danske råvarer, en vision om kvalitet og en fortælling om at skabe noget ekstraordinært ud af det lokale. En vin, der beviser, at luksus ikke behøver at importeres, men kan skabes lige her i Danmark.

250,00DKK
0 anmeldelser
Lager: På lager På lager
125,00DKK
0 anmeldelser
Lager: På lager På lager
200,00DKK
0 anmeldelser
Lager: På lager På lager
260,00DKK
0 anmeldelser
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
275,00DKK
0 anmeldelser
Lager: På lager På lager

Frederiksdal Gods
Fra Juicemarked til Luksus kirsebærvin

Frederiksdal er historien om passion, innovation og modet til at tænke nyt. I 2006 stod godsejer Harald Krabbe på en skillevej. Hans 24 hektar med Stevnskirsebær blev solgt til juiceindustrien, men de lave priser gjorde det svært at se fremtiden i de dyrebare frugter. Planen var at rive træerne op – indtil et tilfældigt møde ændrede alt.

Kokken Jan Friis-Mikkelsen og journalisten Morten Brink Iwersen, med deres kærlighed til vinproduktion og kendskab til områdets unikke kirsebær, overbeviste Krabbe om, at potentialet for noget større lå gemt i frugterne. I stedet for at levere råvarer til industrien blev målet at skabe en luksuriøs og højkvalitets kirsebærvin direkte på Frederiksdal Gods. Med denne beslutning begyndte en ny æra. De tre visionære gik i gang med at forædle de ikoniske Stevnskirsebær og forvandle dem til vine, der siden har sat nye standarder for dansk vinproduktion. Frederiksdal blev hurtigt kendt som et dansk 'vinslot', hvor tradition og håndværk møder innovation.

Frederiksdal Kirsebærvin er ikke bare vin – det er en hyldest til danske råvarer, en vision om kvalitet og en fortælling om at skabe noget ekstraordinært ud af det lokale. En vin, der beviser, at luksus ikke behøver at importeres, men kan skabes lige her i Danmark.