Friis Holm - Chokolade Mix Gavepose, 12x5 g

Friis-Holm Chokolade er en bæredygtig og danskproduceret chokolade i allerbedste og fineste kvalitet. Chokoladen er fremstillet af kakaobønner i absolut topkvalitet fra Nicaragua og Honduras og chokoladens ekstraordinære kvalitet har da også sikret Friis-Holm Chokolade en plads blandt verdens bedste chokoladeproducenter.

Du får her en fin gavepose med en god blanding af de prisvindende chokolader i lækre og mundrette bite-size stykker. De små stykker chokolade er perfekte til en god kop kaffe og kan med fordel bruges i receptionen, mødelokalet og konferencesalen, så du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med chokolade i verdensklasse!

Posen indeholder 12 bite-size chokolader a 5 g, med en god blanding af både lyse og mørke chokoladevarianter, så du kan smage et lille udvalg af de forskellige verdensberømte og prisvindende chokolader.

I posen får du en blanding af disse chokolder:

  • O'Payo Milk 50 % Organic, økologisk mælkechokolade (2 stk.)
  • O’Payo 68 % Organic, økologisk mørk chokolade (2 stk.)
  • La Dalia 85 %, mørk chokolade – bronzevinder 2018 (2 stk.)
  • Tre forskelllige 70 % assorterede mørke chokolader (6 stk - 2 af hver variant) - kan f.eks. være Chuno 70 % Single Bean Triple TurnedNicaliso 70 % Single Bean eller Indio Rojo 70 % Single Bean
78,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: