Ferdinands Saar Dry Gin 3 liter
GIN PÅ RIESLING DRUER
Siden 2010 har Capulet & Montague, startet af brødrene Denis Reinhardt og Erik Wimmers, udviklet innovativ spiritus og vin i høj kvalitet. Denis og Erik har forfulgt deres passion inden for exceptionelle drik- kevarer – uden at det er blevet til masse- produktion! Derfor er alle deres gin lavet i små portioner, såkaldt small batches.
Capulet & Montague producerer både vin, whisky, rom, vermouth, gin og tonic. De er producenten bag Ferdinand’s Gin, Drey- berg Red Berry Gin samt Doctor Polidori’s tonic.
Ginnen bliver destilleret af Master Distiller Andreas Vallendar ved Avadis Distillery i Wincheringen. Andreas Vallendar kommer fra en familie, som siden 1824 har produc- eret frugtlikører og spiritus. Efter at have læst ”beverage technology” (drikkevare teknologi) startede han Avadis Distillery – et moderne destilleri bygget på tradi- tionelle værdier.
Ønolog og medejer af vingården Dorothee Ziliken Forstmeister Geltz-Ziliken kommer også fra en familie som har produceret vin i mange år. Ziliken familien har nemlig produceret vin siden 1724 og Dorothee har været en del af familieforetagendet siden 2007. Hun er især anerkendt blandt toppen af Rieslingvins-producenterne, da hendes vine er i top kvalitet.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.