Santa Sofia Amarone della Valpolicella Classico Gioe Veneto 2011

Fra bjerg vinmarker i de mest egnede områder i kommunerne Marano di Valpolicella, Fumane og San Pietro i Cariano, bruger Santa Sofia bruger de sorter af Corvina og Corvinone druer (80%), Rondinella (20%).

"I 1964 fik jeg den idé at producere en vin af virkelig overlegen kvalitet, som kombinerede et kraftfuldt stof med de mest elegante aromaer og blødhed af smag.
Siden da er kun årgange, der har de sæsonbestemte og mikroklimatiske forhold, der er nødvendige for modningen af de druer, der giver liv til "Gioè", blevet gentaget.
[Giancarlo Begnoni]

Navnet "Gioè" angiver den øverste del af Monte Gradella, hvorfra druer med exceptionelle egenskaber fødes takket være jordens karakteristika og den fortsatte soleksponering.

Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi.

500,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: