Grahams Portvinssmagning Torsdag den 9. oktober kl. 18.30 2025
Eriksen Vinhandel afholder portvinssmagning med Graham’s - en aften med god gastronomi og dejlige portvine - torsdag den 9. oktober kl. 18:30 på Sviningegården, Svinningegården 5,
4520 Svinninge.
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskrivelige smukke Dourodal i Portugal. I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkente amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder “den mest konsistente producent af fantastisk portvine siden Anden Verdenskrig”.
Master Blender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnitligt 10 år. Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.
På denne aften vil der blive serveret 9 portvine ledsaget af 4 retters menu. Der vil blive serveret 9 vine og 4 retters menu. Gustavo Devesas fra Graham’s vil kommentere de portvine der serveres på aftenen. Smagningen foregår på engelsk.
Prisen for denne smagning er 995,- kr./person - og pladserne tildeles efter "først til mølle"-princippet.
Sidste frist for tilmelding til denne smagning er 1. oktober 2025.
Eriksen Vinhandel afholder portvinssmagning med Graham’s - en aften med god gastronomi og dejlige portvine - torsdag den 9. oktober kl. 18:30 på Sviningegården, Svinningegården 5,
4520 Svinninge.
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskrivelige smukke Dourodal i Portugal. I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkente amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder “den mest konsistente producent af fantastisk portvine siden Anden Verdenskrig”.
Master Blender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnitligt 10 år. Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.
På denne aften vil der blive serveret 9 portvine ledsaget af 4 retters menu. Der vil blive serveret 9 vine og 4 retters menu. Gustavo Devesas fra Graham’s vil kommentere de portvine der serveres på aftenen. Smagningen foregår på engelsk.
Prisen for denne smagning er 995,- kr./person - og pladserne tildeles efter "først til mølle"-princippet.
Sidste frist for tilmelding til denne smagning er 1. oktober 2025.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.