Castello Banfi Brut Metodo Classico Magnum

Banfi Brut Metodo Classico Piemonte kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som “Bedste italienske vineri” – det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

Denne vin er produceret på “Metodo Classico” metoden, som er Italiens svar på Frankrigs klassiske “Methode Champenoise”. “Metodo Classico” refererer til mousserende vine, der er lavet i henhold til retningslinierne fra det italienske “Instituto Metodo Classico”. Disse retningslinier går bl.a. ud på, at der kun må anvendes hånd-høstede Chardonnay, Pinot Blanc (Pinot Bianco) og Pinot Noir (Pinot Nero) druer – og disse skal være dyrket i Piemonte, Lombard, Trentino, Alto Adige, Veneto eller Friuli regionerne. Derudover skal vinen efter gæringen have modnet minimum 15 måneder på bundfaldet af gærceller – og denne modning må ikke påbegyndes før den 1. januar det efterfølgende år.

Banfi Brut Metodo Classico Piemonte er produceret af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Blanc druer, der er dyrket i Piemonte området i Italien. Vinen har efter gæringen ligget og modnet på bundfaldet af gærceller etc. i 24 måneder.

Det er en flot mousserende vin med flot strå-gul farve, intens og delikat duft, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en blid og let bitter eftersmag.

Det er en helt igennem harmonisk mousserende vin, der er særdeles velegnet som aperitif.

Type: tør

450,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: