Tolpuddle Vineyard Pinot Noir Tasmanien 2018

TOLPUDDLE VINEYARD

COOL RIVER VALLEY

Beliggende ca. 20 minutters kørsel fra Hobart, i Tasmaniens sydøstlige del, Kullet

River Valley har etableret et ry til dyrkning af druer af enestående kvalitet. Med et klima, der er ved de kølige ekstremer for vinavl er det ingen overraskelse Chardonnay og Pinot Noir udfører det pragtfuldt. En anomali for et så køligt klima er det nedbøren er betydeligt lavere end mange af Australiens andre kølige klima regioner med et gennemsnit på cirka 500 mm regn om året. Dette kølige, men relativt tørre klima tillader det druerne modnes langsomt om efteråret uden sygdomstryk, som regn kan bringe, hvilket resulterer i store druer aromatisk intensitet.

Tolpuddle Vineyard er et enestående sted inden for regionen Coal River Valley. Plantet i 1988 udelukkende til Chardonnay

og Pinot Noir, vingården tager den navn fra Tolpuddle Martyrs, hvis Belønning” for at starte Englands første landbrugsunionen skulle transporteres til Tasmanien som fanger. Vinmarken ligger på en blid skråning, nord-østvendt. Jorden er let kiselsand over sandsten og af moderat kraft, sikre velafbalancerede vinstokke. Siden erhvervelsen af vingården i 2011 Martin Shaw og Michael Hill Smith har investeret meget i at forbedre alle aspekter af vingården, inklusive jord forbedring, konvertering til sukkerrørsbeskæring, trellis ændringer, frostbeskyttelse og klonale forbedringer. De er fuldt ud forpligtet til at se det anerkendt som et af Australiens store enkeltmarker.

575,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: