Yalumba The Caley Barossa Valley 2016

The Caley er toppen af ​​en lang vinfremstillingsrejse af fremragende kvalitet, der med rette ærer Yalumbas mest eventyrlystne søn, Fred Caley Smith. En blanding af Coonawarra Cabernet Sauvignon og Barossa Shiraz, The Caley er et klassisk ægteskab af to ædle sorter og to store australske vinregioner. Det er 5 gang i Yalumbas historie at de kommer med en frigivelse af denne vin Yalumba The Caley.

 

Yalumba, der er Australiens ældste familieejede vinfirma, blev grundlagt helt tilbage i 1849 af Samuel Smith i Barossa Valley i South Australia.

Barossa Valley ligger ca. 1 times kørsel fra South Australias hovedstad Adelaide. De milde og fugtige vintre samt de tørre og varme somre kombineret med en gennemsnitlig nedbørsmængde på 500-750 mm gør Barossa Valley til et ideelt område for vindyrkning.

Yalumba er et indfødt ord, som betyder ”al jorden heromkring”, og Yalumba opererer fortsat fra samme sted i Barossa Valley, hvor Samuel Smith grundlagde sin vingård tilbage i 1849.

Vinfirmaet har været i samme families eje i over 170 år, og familien Hill-Smith har lige siden grundlæggelsen været aktivt involveret i lokalområdet i Barossa Valley samt i hele den australske vinindustri.

Lige siden Yalumbas første vinstokke blev plantet i 1849 har familien Hill-Smith været optaget af bæredygtige fremgangsmåder, og igennem årene har Yalumba modtaget over 40 nationale og internationale anerkendelser for bæredygtighed.

Yalumba bruger ikke animalske produkter i vinfremstillingen og er derfor leveringsdygtige i en lang række veganervenlige vine.

6. generation af familien Hill-Smith står på spring og er allerede involveret i Yalumba. Men det er i dag 5. generation af familien Hill-Smith, der står i spidsen for Yalumba, hvor man udover det hidtil største solcellesystem i et australsk vinfirma har eget ”vingartneri” og et arbejdende bødkerværksted.

Yalumba er et ikonisk brand og laver fantastiske vine med individuelle karaktertræk og masser af identitet.

3.000,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: