Taylors Historic Limited Edition 1 Liter

Taylor's Reserve Tawny Port
Historisk Limited Edition

Denne blanding blev omhyggeligt sammensat til denne begrænsede udgave fra specielt udvalgte Ports fra Taylor Fladgates omfattende lagrede Tawny-stam, lagret i krydrede ege Ports-rør. Dens karakter er unik for denne aftapning, med den karakteristiske Taylor Fladgates rigdom og med dets karakteristiske greb om finishen.

I begyndelsen af ​​det 18. århundrede var flasker håndblæste og løgformede. De kunne ikke lægges i siden og var derfor uegnede til langtidsældning. I stedet blev de primært brugt til at overføre vinen fra købmandsfad til forbrugerens bord. Fordi flasker var dyre, blev de genbrugt og viste ofte deres ejers emblem eller initialer.

Denne flaske var inspireret af de "blære"-formede vinflasker, der blev fremstillet i England mellem omkring 1715 og 1740. I Storbritannien, hvor de hovedsageligt blev brugt i 1720'erne og begyndelsen af ​​1730'erne, "var blærevinflasker relativt usædvanlige, men deres brug i det kontinentale Europa var mere udbredt .
Den særlige variant, som denne limited edition aftappet var baseret på, med sin smalle ovale profil, beskrives ofte som at have en "flad kastanje"-form. Disse "blære"-flasker holdt normalt mere vin end tidligere "løg"-flasker eller de mere cylindriske typer, der fulgte efter dem. Ligesom denne specielle udgave flaske blev omkring 1730 fuld størrelse "blære" flasker lavet til at rumme omkring en liter vin.

300,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: