Andresen Colheita 1975 0.5 liter

JH Andresen er et lille portugisisk ejet portvinhus med danske rødder, der producerede denne smukke colheita i 1975. Det er næsten en selvmodsigelse, men også en ubestridelig kendsgerning, at der er både friskhed og alder i denne fuldt modne colheita med 43 år bag det. .
Hvert år fordamper mindst 3% af vinen, så i bedste fald har du 1/3 af vinen tilbage efter mere end 4 årtier. Fordampningen giver derfor vinen stor koncentration, mens de mange år med oxidativ opbevaring giver en fantastisk dybde og kompleksitet. Kældermesterens opgave er blandt andet gennem alle disse år, at vinen bliver fortrolig med luft, hverken for meget eller for lidt, så vinen udvikler sig harmonisk.
Gennem vinens massive koncentration er fine aromaer af ristede figner, valnødder, bord af mahogni, kanel, appelsin og ristet træ. Vinen slutter på en værdig måde med en meget lang finish. De fleste mennesker vil nyde dette museumsgenstande uden noget andet, men for en nød eller mandelkage med en mokka-fløde og en generøs creme-karamel, vil det for eksempel også gøre det. Til servering anbefaler vi en temperatur på 13-19 ° (køligste på en sommerdag) samt et godt glas hvidvin, der er rummelig nok til at få den fulde aromaoplevelse. Efter åbning forbliver vinen i ca. 2-3 uger - den længste i køleskabet.

799,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: