Barros Lagrima White Port

Porto Lágrima er en frisk hvid portvin med en harmonisk sødme. Druerne til Lágrima håndplukkes ved optimal modenhed. Ved ankomst til vineriet afstilkes druerne og presses. Vinifikationen foregår traditionelt. Under gæringen, som foregår i rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur på 16-18°C, ”vendes” vinen hele tiden, indtil den ønskede sødme (baumé) er opnået. Herefter tilsættes druesprit for at opnå den endelige hedvin. Ved at blande vine fra forskellig høst med varierende niveau af modning i rustfri ståltanke og på fad i minimum tre år opnås resultatet - en fyldig og aromatisk vin med et perfekt niveau af sødme.

Vinen har fået sit navn for the portugisiske ord for tårer "lagrimas". Vinen er så koncentreret, at den samler sig som tårer på kanten af glasset og løber ned i glasset som tårer.

Den er flot gylden i glasset og har en fyldig og elegant duft med fremherskende aroma af honning og tørret frugt. Fyldig og velkomponeret. En harmonisk vin med en særligt aromatisk duft.

Servér denne portvin afkølet alene eller med tørrede frugter. Den harmoniske sødme passer perfekt til foie gras eller desserter med frugt og is.

125,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: