Niepoort Vintage 2000

Niepoort er kendt for deres fantastisk velsmagende portvine. De har siden 1800-tallet lavet vine, og har gennem årene vundet et hav af priser og udmærkelser fra forskellige anmeldere verden over. Dette er endnu en klassisk Niepoort Vintage; kombinationen af en fremragende koncentration, men en samtidigt meget fin og delikat smagsoplevelse. Vinen har en pragtfuld nærmest rustik karakter, der får den til at stå ud blandt sine pendanter.

Portvinen blev lavet af lavt-udbytte gamle vinstokke i Cina Corgo regionen af Duoro Valley’en. Druerne blev presset i ‘lageres’ (et stort, stenlavet, trug hvor druerne bliver fodtrådt og drueskinnet bliver udskilt fra pulpen for at lave druejuicen) og senere blev portvinen ældet i store trætanke og senere i tønder i Vila Nova de Gaia.

En koncentreret aroma a modne, mørke frugter som blomme samt noter af sort peber. Intens i ganen med en fuld krop og en lang, rig eftersmag.
Kan sagtens drikkes allerede nu, men har også potentiale til at ligge endnu længere, hvor vinen langsomt udvikler sig i flasken som den ældes.

Kort fortalt; man kan aldrig gå galt i byen med en Niepoort Vintage Port - kvaliteten er udsøgt, og noget kun meget få andre portvine kan hamle op med.

97 points in Wine Enthusiast Magazine
94 points in Wine Spectator Magazine
93 points in CellarTracker
93 points in Stephen Tanze

960,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: