Taylors Vintage 2005 Terra Feita

TAYLORS QUINTA DE TERRA FEITA, VINTAGE PORT 2005
 

Denne lækre portvin er yderst velegnet til desserter eller som et glas efter et godt måltid. Da der er naturligt bundfald i denne portvin, skal man huske at lade flasken stå oprejst i ca. 2 døgn inden man åbner den. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Taylors Vintage Port 2005 Quinta De Terra Feita, Portugal Firmaet Taylors - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylors er et personligt ejet familiefirma, som er helt uafhængigt. Taylors hovedsæde ligger i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over, ud over selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Taylor Fladgate LBV 2007 byder sig til med dufte af blåbær og hindbær til overflod og med et lækkert strejf af sort lakrids. Den har florale og let krydrede noter, som slår igennem og giver dejlige nuancer til bouqueten. I ganen er den afrundet og velbalanceret. Vinen er godt struktureret med faste tanniner, der holder vinen pænt sammen – helt i ægte Taylorstil. Eftersmagen er vidunderlig lang.

Server denne harmoniske portvin afkølet. Den er en fremragende medspiller til modne, aromatiske oste, især blå oste som Stilton eller Roquefort. Den er også lækker til desserter lavet på en rygrad af chokolade eller bær. Men prøv den også som et glas vin til en hyggelig stund eller som drink efter måltidet Denne Vintage Port, som har været lagret i egetræsfade har virkelig elegance. Portvinen har en flot mørk, næsten sort-lilla farve, og duften er kompleks og utrolig intens af brombær, hindbær og solbær med et strejf af blommer og lakrids. Den har en fyldig, men samtidig næsten fløjlsblød frugtsmag, med et strejf af chokolade og lakrids samt en lang og behagelig eftersmag. P.g.a. det naturlige depot der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds i flasken. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken.

450,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: