Rom er en alkoholisk drikkevare. Rom fremstilles af saft eller melasse fra rørsukker, og vand. Blandingen af sukker og vand gæres til en væske med 8-10% alkohol. Derefter destilleres den til en alkoholprocent på op til 90 % og lagres på egetræsfade

0 anmeldelser
1 anmeldelser
2 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Rom fremstilles af saft eller melasse fra rørsukker og vand. Blandingen af sukker og vand gæres til en væske med 8-10% alkohol. Derefter destilleres den til en alkoholprocent på op til 90 % og lagres på egetræsfade. Efter lagringen fortyndes rommen ned til 40-43 % alkohol og fyldes på flasker.