Silver Seal Demerara 13 års Port Mourant 2003

Silver Seal Demerara 13 Years Old Port Mourant 2003

I Guyana findes de to sidste originale Wooden Pot Stills i verden – det ene går under navnet ”Port Mourant”. I over 250 år er disse blevet brugt til at producere ”Demerara Navy Rum” til den britiske flåde og er dermed indbegrebet af klassisk Navy Rum.

Det dobbelte Wooden Pot Still (Port Mourant) stammer fra Port Mourant Estate, som blev grundlagt i 1732. I 1964 blev destilleringsapparatet flyttet til Uitvlugt Estate hvorefter det i 2000 kom til Diamond Distillery.

Port Mourant Still producerer den dag i dag den selvsamme romtype som tilbage i fordums tid, en romtype som er værdsat af romblendere og aficionados verden over. Rommen rig på smag og besidder en meget dyb aroma - det gamle Green Heartwood, som udgører størstedelen af kedlerne spiller stadig en stor rolle i udviklingen af ​​de smagsmæssige kendetegn.

Massimo Righi har nu opkøbt et fad rom produceret af Port Mourant Still hos Demerara Distillers i Guyana. Det er det første rom fra Port Mourant som flaskes under Silver Seal-brandet, hvis vi ser bort fra de to 37 år gamle aftapninger flasket i 2013.

Rommen er taget fra fad nummer 36 og er tappet ved 51 % alkohol. I sandhed et investeringsobjekt.

2.000,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: