Wild Series Unicorn Tasting kit vol. 2

Wild Series Unicorn Tasting kit vol. 2

"En Trio af Guyanese Rom: Udforskningen af ​​Håndværket
Opdag essensen af ​​rommens mangfoldighed med dette ekstraordinære sæt af tre guyanesiske rom. Hver af dem stammer fra den samme destilleri, deler næsten identisk alder, men deres rejse gennem tre ikoniske destillationsapparater giver dem unik karakter og historie. Med kun 195 sæt Unicorn Vol. 2 tilgængelige, er disse rom en fejring af arv og håndværk.

Rom Nr. 1 - Enmore EHP Coffey Still
Mærke: MEE
Destillationsdato: februar 2002
ABV: 59,8 %
Destillationsapparat: Enmore EHP Coffey Still, en gammel træsøjledestillator. Denne rom udstråler en særlig karakter med en historie lige så rig som det aldrende træ, der huser destillationsapparatet.

Rom Nr. 2 - Savalle Four-Column Still
Mærke: SVL
Destillationsdato: december 2003
ABV: 59,3 %
Destillationsapparat: Savalle Four-Column Still, en kraftværk med fire søjler. Destilleret i december 2003 har denne rom en kompleks og rig profil.

Rom Nr. 3 - Versailles Pot Still
Mærke: MDXC
Destillationsdato: juli 2004
ABV: 54,9 %
Destillationsapparat: Den ikoniske Versailles Pot Still, den sidste tilbageværende træenkeltpotdestillator. Destilleret i juli 2004 leverer denne rom en dyb og særegen smagsoplevelse forankret i Versailles destillationsapparatets unikke håndværk.

Hver af disse flasker indeholder 70 cl historie, tradition og enestående smag. Når du udforsker dette bemærkelsesværdige sæt, vil du få en dyb værdsættelse for romfremstillingens kunst og indflydelsen af ​​destillationsmetoder på smagen. De tre rom, de er tæt på i alder og oprindelse, er et vidnesbyrd om den bemærkelsesværdige mangfoldighed inden for romverdenen. Skål for traditionens rigdom og hvert destillationsapparats unikke karakter!"

3.800,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer