Altos R Pigeage Graciano Rioja 2014

Altos de Rioja begyndte at lave vin i september 2006 . Vinen er produceret på en gård i hjertet af det bedste vinområde i Rioja Alavesa, lidenskabeligt anført af en gruppe erfarne fagfolk. Med stor erfaring fra den spanske vinverden er Roberto San Ildefonso fra Finca Sobreño i Toro og Bienvenido Muñoz fra Bodegas Muñoz i La Mancha gået sammen med vinproducenten Jean-Marc Sauboua fra Bordeaux, for at skabe en række unikke og moderne Rioja-vine.

Efter omhyggelig udvælgelse knuses druerne og opbevares i små 2000-liters tanke, hvor den kold-macereres i fire døgn inden den gæres i ti dage mellem 25 og 30°C. Den afsluttende malolaktiske fermentering tager 15 dage, og sker på egetræ før vinen gennemgår en fadlagring. For at give denne vin et markant fadpræg, lagrer den på både fransk og amerikansk egetræ i 20 måneder.

Duften er kraftig og meget kompleks med mineralske noter, røde bær, eukalyptus og hvid peber, samt balsamico og krydderier. Smagen er kraftig, men også sødmefuld og frisk. Der er stor kompleksitet med rød frugtsmag, krydderier og en meget lang finish.

400,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: