Whisky fremstilles ved at destillere rug, hvede, majs eller fermenteret byg og lægges derefter på træfade. Her skal den ligge i mindst tre år, hvilket ender ud i en alkoholprocent på mindst 40%. Oftest er whiskyen stærkere efter at have ligget på fadene, og derfor fortyndes den lidt. En kombination af faktorer er med til at skabe smagenuancerne for de enkelte mærker. Eksempelvis hvis vandkilde, som whiskyen er lavet af, får en unik smag fra de omkringliggende enge og marker. Det kan også være kornet, der præges af den jord, som den gror på. Vi har sørget for at hylderne bugner af spiritus, så du har mulighed for at vælge mellem en bred pallette af smagsvarianter og smagsoplevelser.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Whisky fremstilles ved at destillere rug, hvede, majs eller fermenteret byg og lægges derefter på træfade. Her skal den ligge i mindst tre år, hvilket ender ud i en alkoholprocent på mindst 40%. Oftest er whiskyen stærkere efter at have ligget på fadene, og derfor fortyndes den lidt. En kombination af faktorer er med til at skabe smagenuancerne for de enkelte mærker. Eksempelvis hvis vandkilde, som whiskyen er lavet af, får en unik smag fra de omkringliggende enge og marker. Det kan også være kornet, der præges af den jord, som den gror på. Vi har sørget for at hylderne bugner af spiritus, så du har mulighed for at vælge mellem en bred pallette af smagsvarianter og smagsoplevelser.