Thomas Hardy’s The Historical Ale 2017

Thomas Hardy’s Ale er en Barley Wine, der første gang blev brygget i 1968. Den udvikler og forbedrer sin smag og aroma i årenes løb på samme måde som de fineste rødvine.

I 2015 blev en lille mængde af denne Ale hældt på egetræsfade og overladt til hvile i seks måneder, ligesom den første årgang gjorde. Dette resulterede i Thomas Hardy The Historical Ale. Resultatet af lagring på fad er en endnu mere kompleks Barley Wine med utallige facetter og både søde, sure og krydrede aromaer fra Tennessee Whisky. 

 

Ingredienser:    Samme opskrift alderen seks måneder på egetræsfade tidligere anvendt til ældning den ansete Tennessee Whisky.
Opbevaring:      Opbevares køligt og mørkt. Bør stå oprejst i 24 timer før servering. 
Servering:          Skal nydes ved ca. 13°C efter iltning i store ballonglas.
Nydes til:            Nydes i ro og mag efter middagen, gerne foran en knitrende ild.

 

Tennessee Whisky er en Bourbon-sort fremstillet i den homonyme amerikanske stat. Det kommer fra gæringen af ​​en kornmæsk, der destilleres og derefter modnes i mindst to år på helt nye egetønder.

Tønderne, der blev brugt til modning af Thomas Hardy's Ale “The Historical” årgang 2017, kommer fra et berømt Tennessee-destilleri.

Whiskymæsken brygges med rug, bygmalt og majs, fermenteres i fem dage, destilleres og ældes på amerikanske hvidegertønder.

Under lang ældning udveksler træ og whisky gensidigt aromaer og smag. Elegante essenser, subtile noter og dristigere toner, der er "fanget" i tønden og langsomt overføres til vores Thomas Hardy's Ale "The Historical" årgang 2017.

100,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: