Whisky fremstilles ved på destillere tæppe, hvede, majs eller fermenteret byg og lægges derefter på træfade. Hendes skal den ligge i mindst tre år, ender ud i en alkoholprocent på mindst 40%. Oftest er whiskyen stærkere efter at have ligget på fadene, og der er 40'ere den lidt. En kombination af faktorer er med til på skabe smagenuancerne for de enkelte mærker. Eksempelvis hvis vandkilde, som whiskyen er lavet af, får en unik smag fra de omkringliggende enge og marker. Det kan også være kornet, der præges af den jord, som den gror på. Vi har sørget for på hylderne bugner af spiritus, så du har mulighed for på vælge mellem en bred pallette af smagsvarianter og smagsoplevelser.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Whisky fremstilles ved på destillere tæppe, hvede, majs eller fermenteret byg og lægges derefter på træfade. Hendes skal den ligge i mindst tre år, ender ud i en alkoholprocent på mindst 40%. Oftest er whiskyen stærkere efter at have ligget på fadene, og der er 40'ere den lidt. En kombination af faktorer er med til på skabe smagenuancerne for de enkelte mærker. Eksempelvis hvis vandkilde, som whiskyen er lavet af, får en unik smag fra de omkringliggende enge og marker. Det kan også være kornet, der præges af den jord, som den gror på. Vi har sørget for på hylderne bugner af spiritus, så du har mulighed for på vælge mellem en bred pallette af smagsvarianter og smagsoplevelser.