Weingut Leitz Riesling Trocken Berg Kaisersteinfels GG Rheingau 2016

Leitz Rüdesheimer Berg Kaisersteinfels er en tysk hvidvin lavet på 100% Riesling. Druerne kommer fra marken Kaisersteinfels i det vestlige Rheingau – en af områdets højest beliggende marker (275 meter over havet), og som regel den sidste der modnes og høstes. Nogle af stokkene er 80 år gamle! En saftig og intens vin, der scorer topkarakterer på både kompleksitet og finesse.

Farve: Strågul.
Duft: Fint integreret egefad understøtter æbler, mirabeller og citrus.
Smagsnoter: Flot, spændstig syre, grapefrugt, mirabelle og fersken.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet – fx til sushi eller skaldyr.

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloβberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki. 

450,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: