Pure Lakrids vodka

Hvad gør en Danmarksmester i cocktail, når hans synes, at der mangler et delikat og smagsfyldt shot, som danskerne kan nyde i nattelivet?
Han skaber det fra bunden, præcis som han mener, det skal være. Og sådan starter historien om det nye luksusshot – PURE. Et lakridsshot, der smager præcist, som det skal - af ægte og god lakrids.
Kan man nyde et shot? Den ældre generation vil til enhver tid påstå, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mene, at de nyder en Fernet Branca, ligesom mexicanerne altid vil fortælle dig, at man sagtens kan nyde en tequila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller et shot, betyder det sjældent, at det næste moment er indhyllet i nydelse. Det er fortid nu. Med PURE kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem, således du på behagelig vis kan sigte efter de små glas.
Ingredienserne betyder alt, når man ønsker at skabe noget velsmagende. For tidligere Danmarksmester i cocktail Lasse Rishøj er dét at skabe noget unikt ud fra de bedste ingredienser ikke noget nyt – det har han gjort i mange år. Og her findes virkelig essensen af PURE: Viden og selektion. Viden om kreationen af delikat drikkelse og udvælgelsen af de bedste ingredienser til netop dette. Det har skabt et shot, hvor både ansigtstrækninger og frygt for kroppens reaktion er fuldstændig unødvendigt. Den rene smag af lakrids uden en ubehagelig eftersmag er nemlig resultatet af denne tilgang til et lækkert shot.
Som en anden Breaking Bad- historie startede kemikeren Lasse Rishøj og forretningsmanden Anders Snede med at sælge det nyskabte PURE på natklubben Castenskiold i Århus. Og som vi kender det fra historien fra New Mexico, så blev det renere og bedre produkt hurtigt et hit. Heldigvis blev folk ikke direkte afhængige, men efterspørgelsen efter shottet på den århusianske natklub var ikke til at komme uden om; folk efterspurgte produktet og ville have mere. Derfor tager de to nu PURE med ud i det danske land, så alle kan få lov at smage, hvordan et shot skal smage.
Nu tænker du måske, at en sådanne tekst lover noget, den ikke kan holde – hvor ofte kan man stole på en salgstale? Til tvivlere vil vi derfor bare komme med en simpel opfordring – prøv det! Vi kan ikke love, at den falder i alles smag, men vi kan love, at den er bedre end de varianter, der i dag findes på markedet i dag.

159,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: