BenRiach 2005/2019 peated 14 års port cask Single Highland Malt Whisky 55,3%

En Speyside single malt skotsk whisky såspændende og ekstraordinær som Benriach ikke kunne kunne være kommet til at være uden unik whisky gør arv, stammer fra 1898, da det er en del af John Duff bygget til at sidde.

Robust smuk, Benriach står på stedet af den gamle Riach gård i det nordlige Speyside, tegning vand fra en mineral-rige grundvandsmagasin, dybt under minister. Det er en stor tradition for på destillere tre stilarter whisky; 1984, s. 1773, præmis 13, og af 13.12.1989, at der ikke er nogen tvivl om, at det er en af de vigtigste årsager til, at der ikke er nogen tvivl om, at det er en af de vigtigste årsager til, at der ikke er nogen tvivl om, at det er en af de vigtigste årsager til, at der ikke er nogen tvivl om, at det er en af de vigtigste årsager til, at der ikke er nogen, der er i stand til at finde en enkelt malt, og som er en af de mest flerlagede whisky i Speyside.

Denne tradition fortsætter i dag, under vejledning af Master Blender, Dr. Rachel Barrie. Benriach er historien om en skjult Speyside perle; stille afslører sine skatte for på blive ved

1.350,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: