Glendronach Cask Strength Batch 8 Single Highland Malt Whisky 61%

Det er en fyldig dram med en flødeagtig struktur i munden, som slutter med toner af chokolade, mokka, hints af lakrids, blommer og valnødder i eftersmagen.
Højlandsdestilleriet GlenDronach er et af Skotlands ældste, og det kan trække en spændende historisk linie til de allerførste licenser der blev udstedt til legale i højlandng. Blandt stifterne af Glendronach var James Allardice, der var protegé af den adelsmand, der var direkte ansvarlig for lovgivningen i 1823. GlenDronach blev taget op til år efter i 1825 uden for byen Huntly. Siden da har slået nedbrændt, ejere et utal af gange og kapaciteten er blevet udvidet. GlenDronach var blandt de sidste til på indstille gulvmaltningen og det var det allersidste skotske afdeling, der afskaffede den direkte opvarmning af kedlerne med kul.
GlenDronach var til gengæld blandt de allerførste de allerførste til på markedsføre de fadtyper der blev anvendt til lagring af whiskyen, ligesom velegnet var blandt de første til åbne dørene for offentligheden ved i 1973 på etablere et besøgscenter på
vandreture.
Selv GlenDronach lejer kvalitetsmæssigt er en af de store i den skotske whiskyindustri, er 100%.
Den maksimale årlige kapacitet ligger kun omkring 1,4 mio. Liter.

1.195,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: