Hazelburn 10 års Campbeltown Single Malt Whisky 46%

Hazelburn 10 år er en fantastisk introduktion til en af Springbank Distilleries 3 linier af whisky. Destilleret 3 gange, hvilket er ens er karakterisktisk for de klassiske Lowland whiskyer, og det ekstra gennemløb i en kobberked resulteredelr i lettere, blot delikat spiritus.

Duft: Bagte pærer og æbler, efterfulgt af honning og karamelnoter. 

Smag: En dejlig blød viskositet i munden. Vanilje, karamel og honning samt meget lette anisnoter. Cremet og blød, lad olieret finish.

Springbank blev grundlagt i 1828 af Archibald Mitchell og har skadet Skotlands ældste. Det er det eneste desto mere, hvor stortset alt, bliver fremstillet "on location" - fra gulvmaltning til tape. Whiskyen bliver ikke kølefiltreret og hendes tilsættes ikke karamel eller farve og farve. Der producerer 3 whiskyer på Springbank Distillery med 3 meget forskellige karakterer. Springbank-serien, som udgør 80% af produktionen, er en let røget og destilleret 2,5 gange. Longrow, som er mere intenst røget og destilleret 2 gange. Den sidste af de tre er hazelburn som fuldstændig røgfri og er destilleret hele 3 gange.

450,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: