Mosgaard Whisky Batch #5 Oloroso Cask 46,2%

"Opdag Mosgaard Oloroso Cask Single Malt Whisky - den ultimative økologiske smagsoplevelse i et glas.

Mosgaard unikke whisky er skabt med kærlighed og omhu, baseret på økologisk dansk bygmalt, der er dyrket efter deres specifikationer og brygget med deres egne metoder, der er optimeret til at frembringe sødme, blødhed og frugtnoter. Dette er smagen af ægte fynsk single malt whisky.

Efter en tre-årig rejse på eksklusive Oloroso-sherryfade er Mosgaards whisky blevet en sand sherrybombe. Den byder på intense smagsoplevelser, herunder noter af malt, karamel, pærer, fersken, citrus, tørrede frugter og nødder. Hver eneste slurk er en rejse gennem smagssansernes fornøjelse.

Oloroso Cask Single Malt Whisky er baseret på deres maltsprøde og sødmefulde New Spirit, som har modtaget hæder i whiskyverdenen, inklusive Liquid Gold Award i The Whisky Bible 2019 af Jim Murray. Det er den perfekte manifestation af dansk og især fynsk whisky.

Mosgaard er stolte af at have modtaget flere priser og anerkendelser, herunder Silver Award med 93 point ved Berlin International Spirit Competition (BISC) og titlen som Bedste Danske Whisky Destilleri i 2019. Whiskyen har også modtaget en sølvmedalje ved IWSC og en guldmedalje ved World Whisky Masters i 2019 som den eneste premium single malt whisky i EU uden for Skotland.

Der er kun lavet 379 flasker af Oloroso Batch #5.

600,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer