Bertha´s Revenge Crab Apple Gin Liqueur 31%

Bertha's Revenge Crab Apple Gin Likør 31%
Irsk lille batch

Krabbeæbler er attraktive at se på, men de rosenrøde modne hudfarver skjuler et kød, der kan være surt. Vi lagrer vores frugter med Bertha's Revenge Irish Milk Gin i et antal måneder, og filtrerer derefter, før vi tilsætter noget lokal honning, jaggery sukkersirup og nelliker til en sidste måneders infusion.
Vi har udviklet Bertha's Revenge Crab Apple Gin Liqueur til at være både et støttende bandmedlem og en soloartist på drinks-scenen; hun kan nydes pæn eller i en fremragende base til en varmende vintercocktail lije en krydret gin og æble punch

300,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Bertha's Revenge Crab Apple Gin Liqueur 31%
Irish small batch

Bertha, en legendarisk ko fra Sneem, Co. Kerry døde i 1993. I en alder af 48 blev hun verdens ældste ko og fødte 39 iøjnefaldende kalve i sin levetid. For at forevige hendes hukommelse har vi bragt hende tilbage i ånden - bogstaveligt talt! Brug af vallealkohol fra irske mælkeproducenter, vores egen
naturligt kildevand og inkorporerer en interessant blanding af lokalt foder og dyrkede botaniske ingredienser, vi har håndlavet en gin, der afspejler Bertha i sin bedste alder. En duftende næse, blød mundfornemmelse og varmende, krydrede mellemnoter, der afspejler hendes moderlige kerne, og en lang, frugtdrevet afslutning for at fejre hendes lange levetid.

Ballyvolane - bogstaveligt oversat fra gælisk som "stedet for springende kvier" - et vidnesbyrd om frugtbarheden og den naturlige mangfoldighed i det land, hvor godserne ligger. Det meget roste Ballyvolane House praktiserer et forgrenet felt af filosofi, når det kommer til mad. Ballyvolane House Spirits Company er fast besluttet på at kopiere dette ved at kæmpe for en græs-til-glas tilgang til alt, hvad vi flasker.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: