Millonario 15 års Reserva Especial Peru 40%
Millonario 15 års solera
Reserva Especial Peru 40%
Dette er den første i serien fra Ron Millonario, og bliver stadig anset som brandets flagskibs-produkt. Den er særlig kendt blandt mange spirituselskere og er rigtig god til dig, der måske skal til at starte dit eventyr indenfor romverdenen.
Ron Millonario producerer på et destilleri i den nordlige del af Peru. Destilleri Pomalca i byen Chiclayo. Der er her tale om en spiritus, da restsukkeret overstiger de 20 gr/l. Og de 15 år er en gennemsnitsalder på det der er i flasken.
Duft: En dyb, fyldig og vedholdende duft i næsen af kandiserede frugter, kakao, kokos, blomme og nellike
Smag: Ganen mødes til at begynde med af nelikke, hvorefter smagen bliver mere sødmefyldt og fyldig og rummer smag af sirup, toffee, kolofonium, figen, dadler karamel og mørk farin
Eftersmag: Smagen slutter af med en nærmest kage-lignede eftersmag som holder ved, men som dog slutteligt efterlader ganen med en frisk følelse
Millonario 15 års solera
Reserva Especial Peru 40%
Dette er den første i serien fra Ron Millonario, og bliver stadig anset som brandets flagskibs-produkt. Den er særlig kendt blandt mange spirituselskere og er rigtig god til dig, der måske skal til at starte dit eventyr indenfor romverdenen.
Ron Millonario producerer på et destilleri i den nordlige del af Peru. Destilleri Pomalca i byen Chiclayo. Der er her tale om en spiritus, da restsukkeret overstiger de 20 gr/l. Og de 15 år er en gennemsnitsalder på det der er i flasken.
Duft: En dyb, fyldig og vedholdende duft i næsen af kandiserede frugter, kakao, kokos, blomme og nellike
Smag: Ganen mødes til at begynde med af nelikke, hvorefter smagen bliver mere sødmefyldt og fyldig og rummer smag af sirup, toffee, kolofonium, figen, dadler karamel og mørk farin
Eftersmag: Smagen slutter af med en nærmest kage-lignede eftersmag som holder ved, men som dog slutteligt efterlader ganen med en frisk følelse
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.