A H Riise Non Plus Ultra Very Rare 42%

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare 42%

A.H. Riise Non Plus Ultra "Very Rare" er et mesterværk af fremragende håndværk. Denne spiritus skaber sin magi på mange måder. Spiritus er modnet på designerfade, og tønderne er overlegne i alle aspekter. Brug af gamle fade kræver en livslang viden i kunsten at blende. Denne Non Plus Ultra "Very Rare" er resultatet af fremragende håndværk fra vores masterblenders betroede hænder.
Ethvert enkelt trin i processen med at skabe et helt sublimt A.H. Riise Non Plus Ultra "Very Rare" har været genstand for omhyggelig, fra den facetslebne karaffel til den dybe mahogniglød af drinken.

800,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

A. H. Riise Non Plus Ultra Very Rare 42%

Smagsnoter:
Næse: Krydderier og let kølende mynte, muscovadosukker, appelsinskal.
Smag: Cremet smag med noter fra næsen samt karamel og vanilje.
Afslutning: Cremet vanilje og caremel-fudge.

En premium smag med et navn, der forpligter.
Vi har givet vores bedste og førsteklasses premium-produkt et navn, der afspejler visse forpligtelser. "Non Plus Ultra" betyder "intet længere end" på latin. Det er et udtryk, der siges at være blevet brugt af Karl V, som både var romersk kejser og konge af Spanien. Legenden siger også, at den blev indgraveret på Herkules søjler, som en advarsel for at markere grænsen mellem den kendte og ukendte verden i Gilbratarstrædet.
A. H. Riise Non Plus Ultra "Meget sjælden" findes ligeledes på grænsen mellem det kendte og ukendte; kun de allerbedste dråber fra lagrede romfade bruges til at skabe denne ultimative spiritus fra A.H. Riise.

Intet er overladt til tilfældighederne, ikke den smukke facetslebne karaffel, ikke den dybe glød og bestemt ikke den nydelse, du vil opleve, når du tager din første slurk.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: