Foursquare Shibboleth 16 års Barbados Single Blended Rum 56%

Foursquare Shibboleth 16 års Barbados single blended rum

Foursquare rom destilleri ejes af RL Seale & Co, et familieselskab med en sporbar historie med romfremstilling i Barbados helt tilbage til 1820. I 1995 åbnede de Foursquare-destilleriet og omdannede en forladt sukkerfabrik i Saint Philip sogn. Fungerer som dobbeltretort-potte-still og en kontinuerlig still-stilling med tre søjler, og dens første spiritus blev produceret i 1996. Foursquare producerer Single Blended rom, der kombinerer sin potte- og søjledestillat både før og efter tønde, og under ledelse af Sir David Seale og hans søn, Richard, er blevet en af de mest ærede producenter i verden.

Introduceret i 2008 er Exceptional Cask Selection fra Foursquare et eksempel på det fineste rom, destilleriet kan producere. De er generelt blevet ældet til begge sider af et årti i fad og aftappet fra bourbon-fade, hvoraf de fleste kommer fra Jack Daniel's eller fra en række træoverflader.

Dette er den sekstende udgivelse i serien og har været ældet i 16 år i en ex-Bourbon-fade, før den blev aftappet i marts 2021.

1.900,00DKK
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: