Big, Fat & Gutsy Shiraz Mclaren Valley Australien 2021

Big, Fat & Gutsy Shiraz 2021
Mclaren Valley Australien

Druer fra Sellicks Beach-området i Mclaren Vale er altid blandt de første, der modnes i Mclaren Vale. De blev plukket i en meget tilstand og fermenteret i åbne kar, med forlænget maceration forud for en blid klemning i en håndbetjent kurvepresse. Dette blev efterfulgt af modning i en blanding af ny og gammel fransk og amerikansk eg. Vinen er en blanding af druer fra flere forskellige avlere i Mclaren Vale.

179,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Big, Fat & Gutsy Shiraz 2021
Mclaren Valley Australien

En sand crowdpleaser i ordets bedste betydning! For det er mere end svært ikke at falde for vinens store charme. Navnet siger egentlig det hele. Her er der smæk for skillingen dog uden at nogen kommer til skade – tværtimod.

Shiraz-druerne kommer fra en enkelt mark i McLaren Vale og har fået noget nær ideelle vækstbetingelser. Farven er som ventet helt mørk og op fra glasset stiger brombær, blommer, blåbær, lakrids og vanilje. Smagen er som navnet antyder i den kraftige ende og kommer med mørke bær, chokolade, figner, lakrids, cassis, tobak og vanilje. En lille antydning af sødme til sidst, som svinger fint med syren.

Regn med brede smil prydet af blå tænder hele bordet rundt. Og husk at have et par flasker i baghånden. De har det med at blive drukket hurtigt

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: